Webrádió

Az Úr közeledik hozzánk

Mint a bölcsek térdeljünk le és imádkozzunk. Az egyház vezeti a mi felajánlásunkat, amikor bekapcsolódunk a gyönyörű virrasztásba, vagy a szent Liturgiába, amikor egy kórust alkotunk a mennyeikkel és énekeljük: „Dicsőség a magasságban Istennek és békesség…”

Ez az, amit ezekben a napokban tennünk kell. Légy összeszedet az imádságokban, keressél bennük neked való gondolatokat. Készítsük fel otthonainkat az ünnepi étkezésekre, fogadjuk, látogassuk rokonainkat, de ne feledkezzünk, a szent napokban, a mi igazi helyünk, a templomba van.

Készüljünk fel az egész családunkkal, segítsük a másik lelki készületét, hiszen nincs szebb, mint együtt köszönteni, áldani, dicsőíteni, hálát adni Istennek, azért a csodálatos ajándékért, mellyel Jézus Krisztusban megajándékozott minket, az Istengyermeki élettel. Alázatra és szeretetre vágyik tőlünk, ez a mi ajándékunk, hogy keresem Őt és lelkileg felkészülök.

Fogadjuk el, hogy az Úr közeledik hozzánk, ne legyünk minden mással elfoglalva, hanem közeledjünk mi is Felé. Megtisztítottuk magunkat, tartsuk meg tiszta szemünket, szívünket, lelkünket, hogy a kisded Jézus valóságos testén túl lássunk és meglássuk benne az örök Istent. Benne ismerjük fel az új reményt és az új békét, amire annyira szükségünk van. Íme a mennyország a földön van.

Nézzük együtt és dicsőítsük az újszülött Megváltót, Jézust.

Krisztus születik! Dicsőítsétek!

„hátha megadja neked az Isten a megtérést, felismerik az igazságot, és kikerülnek a sátán kelepcéjéből…” (2Tim 2,25)

Galéria