EFOP 1.2.1-15-2016-01007 Vissza az alapokhoz EFOP 1.2.1-15-2016-01007 Vissza az alapokhoz

Webrádió

„AZ ÉN KARÁCSONYOM – A KARÁCSONY FÉNYEI”

 

Rajz és festmény pályázat!

 

Az Encsi Görögkatolikus Parókia rajz-pályázatot hirdet nevelő szülőknél élő általános iskolás tanulók részére.

A pályázat célja:

A pályázók megismertetése a jeles napok történetével, hagyományaink szerepével és atanulók képzelő-erejének, kreativitásának fejlesztése.

 

A pályázatot az alábbi négykategóriában hirdetjük meg:

  1. Általános iskolák 1-2. osztályos tanulói részére
  2. Általános iskolák 3-4. osztályos tanulói részére
  3. Általános iskolák 5-6. osztályos tanulói részére
  4.  Általános iskolák 7-8. osztályos tanulói részére

A pályázat témája I-IV. kategóriában: Pályázni lehet Karácsony és Advent témakörbenA pályázónak bármilyen technikával, (kivéve a kollázs és a montázs) paszpartu és keret nélküli, kizárólag A4méretben készített rajzzal, festménnyel lehet pályázni.

A pályázatot 2020. október 22. napjával hirdetjük meg.

 

Beérkezési határidő:

 Az elkészült munkákat 2020. december 2.-án 13 óra és 15 óra közöttlehet személyesen leadni az Encsi Görögkatolikus Parókián, vagy a Görögkatolikus hittant oktató hitoktatónak a Hittanórát követő szünetben.

Cím: 3860 Encs, Váci Mihály út 36.

 

 

Kérjük, hogy a pályaműveken a rajz címe is szerepeljen.

 

Ezen túl kérjük jeligével ellátni, mely jelige és a pályázati kategória is szerepeljen a rajz hátoldalán.

A jeligét egy borítékra és a rajz hátoldalára is írják rá. A jeligével ellátott (a rajz hátodalán lévő jeligével egyezően) zárt boríték tartalmazza a rajzot készítő tanuló nevét, az iskola megnevezését, a pályázati kategóriát, a rajz címét és a hittan tanár nevét.

 

A pályamunkák elbírálását háromtagú zsűri végzi, kategóriánként 1-3 helyezett kiválasztására kerül sor. A helyezettek értékes tárgyjutalomban részesülnek.Valamennyi pályázó részt vesz az Encsi Görögkatolikus Parókia által szervezet – amennyiben a vírus helyzet engedi – ünnepélyes eredményhirdetésen ahová a nevelőszülők is meghívást kapnak.

Ez alkalommal a gyermekeknek és a nevelő szülőknek Szent Liturgiát végez Pacsai János esperes, parókus úr. Majd előadások következnek, és az ünnepélyes eredményhirdetés és a díjak átadása is itt történik meg.  A napot imádsággal és szeretett vendégséggel zárjuk.

 

Az eredményhirdetés tervezett időpontja 2020. december (5.) vagy (19.) szombat.

 

A jutalmazott pályamunkák kiállításra kerülnek az eredményhirdetést követően azEncsi Görögkatolikus templomban.

 

A meghirdető Encsi Görögkatolikus Parókia várja minden nevelőszülőnél élő általános iskolás gyermek kreatív ötletét megformázó pályaműveket, azok elkészítéséhez jó munkát és hasznos időtöltést kíván!

 

A pályázaton kizárólag az Encsi Görögkatolikus Parókiához és annak filiáihoz (leányegyházaihoz) – Encs, Abaújdevecser, Fügöd, Forró, Méra, Fáj – községben élő nevelőszülői családban nevelkedők gyermekek indulhatnak.

 

A pályázatra elküldött pályamunkákat a meghirdető szervezet nem adja vissza, az a kiíró tulajdonát képezi, melyet a későbbiekben szabadon felhasználhat.

.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a hittan órákonPacsai János esperes parókus úrnál, vagy Pacsai Jánosné hitoktatónál lehet.

 

 

Encsi Görögkatolikus Parókia